What are we doing today?
The same we do every day – we take over the world!!!
Really? Would it be worth it? Nah, it's better to be satisfied with what you have. It's more worth ging for something else ...
For today, I have selected this …
That would be some kind of beef goulash with paprika and beer or … hm … eh … well, let’s call it Paprika Beer and Beef Goulash.
Let’s do it then, if I still get it right …
Ingredients:
A knob of butter
500 g beef, cubed
1 large onion, chopped
3 cloves of garlic, chopped
1 red bell pepper, cut
1 red chilli, chopped
300 ml lager
500 ml beef stock
Salt, pepper, smoked pepper
A knob of butter
500 g beef, cubed
1 large onion, chopped
3 cloves of garlic, chopped
1 red bell pepper, cut
1 red chilli, chopped
300 ml lager
500 ml beef stock
Salt, pepper, smoked pepper
Method:
So, what are we going to do first? I suppose it goes somewhat like this …
So, what are we going to do first? I suppose it goes somewhat like this …
Melt the butter in a large pan at medium heat. Then seal of the beef in the pan. Once you have done that, briefly remove the beef from the pan. I’ll tell you, when it goes back.
Then chuck in the onion and let them go until translucent. Toss in the garlic, the bell pepper and the chilli.
What’s next? Yes … eh … hm, why not add the beef back to the pan and season with salt, pepper and smoked paprika.
Now we are almost there … well, it will need some time, but there are not many steps left. Therefore pour in the beer and the beef stock. Bring to the boil and let simmer for … until the beef is tender.
Yes, go for it. Right, it will still take a while, but, no worries.
Meanwhile you could think about what you want to have together with it. Maybe some lovely bread and an even lovelier salad. It’s just a suggestion.
Whatever the case … I think … I enjoyed it.
What else am I going to do with this post?
I have no idea ... although there would be tons of options, which on the other hand make thinks complicated again, but I think I could have something to eat. That always makes sense, doesn't it?
Paprika-, Bier- und Rindergulasch
Zutaten
In kleines Stück Butter
500 g Rindfleisch, gewürfelt
1 große Zwiebel, gehackt
3 Knoblauchzehen, gehackt
1 rote Paprikaschote, klein geschnitten
1 rote Chilli, gehackt
300 ml Bier
500 ml Rinderbrühe
Salz, Pfeffer und geräucherter Paprika
In kleines Stück Butter
500 g Rindfleisch, gewürfelt
1 große Zwiebel, gehackt
3 Knoblauchzehen, gehackt
1 rote Paprikaschote, klein geschnitten
1 rote Chilli, gehackt
300 ml Bier
500 ml Rinderbrühe
Salz, Pfeffer und geräucherter Paprika
Zubereitung
So, was machen wir als erstes? Gut, ich denke, es läuft folgendermaßen …
So, was machen wir als erstes? Gut, ich denke, es läuft folgendermaßen …
Die Butter bei mittlerer Hitze in einer großen Pfanne zerlassen. Dann die Rindfleischstücke rein und von allen Seiten anbraten. Wenn das erledigt ist, das Fleisch kurz aus der Pfanne entfernen. Ich sag dann bescheid, wenn es wieder rein kann.
Nun die Zwiebel reinwerfen und sie glasig dünsten. Den Knoblauch, die geschnittene Paprika und die Chilli dazugeben.
Wie geht’s weiter? Ja … äh … nun, warum nicht das Fleisch zurück in die Pfanne geben und das ganze mit Salz, Pfeffer und Paprika würzen.
Jett sind wir schon fast fertig … nun, es wird zwar noch eine Weile dauern, aber es sind nicht mehr viele Arbeitsschritte übrig. Daher nun das Bier und die Rinderbrühe angießen, alles zum Kochen bringen und köcheln lassen … bis das Rindfleisch schön zart ist.
Dann irgendwann ist es Zeit zum Essen und man könnte es so servieren, wie auf den Bildern oben gezeigt … oder man hat noch eine andere tolle Idee.
Mahlzeit!
What a wonderful and delicious dish.
ReplyDeleteHave a great day
Thank you very much!
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